Biljarten is onze sport!

WELKOM  BIJ B.I.O.S.

Vanaf mei 2009 wordt er in de fraaie lokaliteit aan de Schoutenstraat 88c in Barneveld zes dagen in de week ('s zondags is de zaal gesloten) zowel recreatief als prestatief gebiljart in verschillende spelsoorten en geniet men behalve van het spel vooral ook van de gezelligheid. Er staan twee grote en zes kleine tafels. In het seizoen 2018-2019 doen 10 teams mee aan de competitie: 1 topteam eerste divisie, 1 kaderteam en 8 districtsteams. Ongeveer 10 leden doen mee aan persoonlijke kampioenschappen, op regionaal of nationaal niveau. Verder is er bij voldoende deelname een huiscompetitie libre, bandstoten en driebanden en worden er biljartlessen gegeven. Op deze site vindt u alle informatie over B.I.O.S. en de accommodatie. Kom gerust eens langs!

LAATSTE  NIEUWS:
 - Erik v.d. Linden als 5e geplaatst voor NK 47/2 1e klasse
 - Elzo v. Kampen plaatst zich voor hoofdkwalificatie NK bandstoten extra klasse
 - B.I.O.S. D1 fier aan kop in D1A
 - Erik v.d. Linden 2e bij NK libre groot 1e klasse
 - Jeroen Rozeboom 2e bij districtsfinale driebanden hoofdklasse
 - Topteam begint competitie met nederlaag tegen De Hazelaar (0-6, 2-4)
 - B.I.O.S.-lid Therese Klompenhouwer wereldkampioene driebanden

⇒ MEDEDELINGEN:
 - Arbiters-/bardienstrooster 2018-2019: zie publicatiebord en 'Van de wedstrijdleiding'